Lucide lampen

Hier vind je een ruime collectie Lucide lampen voor een scherpe prijs. Lucide is namelijk een merk welke veelzijdig is en voor een aantrekkelijke prijs. Hanglamp, vloerlamp, wandlamp of tafellamp, Lucide heeft het. Wij dus ook!!! In de verlichtingswinkel vind je namelijk vele honderden soorten lampen voor een scherpe prijs van het merk Lucide. Of je nu op zoek bent naar een vloerlamp, hoge inbouwlamp of hanglamp; dit designmerk heeft alles in huis om de ruimte die u nodig hebt te verlichten. Wij vinden het belangrijk dat de voorraad kwalitatief goede exemplaren is, maar nog belangrijker is het dat we onze prijs kunnen vasthouden omdat wij deze lampen goedkoop kunnen aanbieden. Welke lampen er allemaal beschikbaar zijn, waar je ze goedkoop kunt kopen en meer tips vind je allemaal op de verlichtingswinkel.be.

Een uniek familiebedrijf in België is Lucide verlichting. Het bedrijf is een echt designlabel waar de klant de meest bijzondere lampen kan vinden. De Lucide lampen staan bekend om zijn toonaangevende, functionele en trendsettende ontwerpen. De verlichting is zeer populair en biedt een breed assortiment aan in zowel binnen als buitenverlichting en een succesvolle lichtbronnen lijn.

Lucide lampen zijn echte eyecatchers

Jaarlijks lanceert Lucide verlichting maar liefst 500 nieuwe designs binnen hun aanbod binnenverlichting. De designs van de verlichting wordt bij uitstek ontwikkeld door uitzonderlijke club mensen die een uitstekend oog voor detail en design hebben. De passie die de designers hebben voor designlampen kan je al snel terugzien in de ontworpen designs. Niet alleen het design is belangrijk in de ontworpen verlichting van Lucide. De gedrevenheid en deskundigheid van de medewerkers zorgt ervoor dat de collectie zeer kwalitatief en uitgebalanceerd is. De designs van Lucide Lampen wordt ontwikkeld door een speciaal samengesteld team van lichtontwerpers. Dit team bekijkt samen met de inkoopafdeling naar de laatste trends in zowel materialen als kleuren. Hierdoor hebben de lampen altijd een innovatieve en vernieuwende vormgeving.

Lucide hanglampDe binnenverlichting van Lucide verlichting

De binnenverlichting van Lucide bestaat uit een zeer uitgebreid aanbod in lampen. Het designlabel biedt zijn klanten bijvoorbeeld Lucide hanglampen, Lucide wandverlichting, Lucide staande lampen, Lucide tafellampen en Lucide plafondlampen. Aan de specifieke binnenverlichting is ook gedacht. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor prachtige kroonluchters, bureaulampen en inbouwverlichting zoals prachtige Lucide spots. Met het brede aanbod aan lampen kan het natuurlijk lastig zijn om te kiezen voor de juiste lamp. Toch heeft het merk hier ook zeker bij stil gestaan. Lucide lampen biedt namelijk binnen elk segment een uitgebreide keuze aan woonstijlen. De woonstijlen waar het bedrijf zich op heeft gericht zijn onder andere: landelijke, klassieke, moderne en industriële verlichting. Binnen deze stijlen kan je ook nog kiezen voor nog Moderne stijlen zoals Oosters, Scandinavisch, vintage en retro.

De bijzondere collectie Lucide buitenverlichting

Niet alleen binnenverlichting is natuurlijk belangrijk bij de inrichting van je huis. Wanneer je in de avond graag buiten zit, dan is buitenleven ook wel erg belangrijk. Waar je bij veel aanbieders de binnen en buitencollectie los van elkaar ontworpen ziet, is dit bij Lucide buitenverlichting anders. Lucide buitenverlichting wordt namelijk prachtig gecombineerd zodat ze matchen met de binnenverlichting. Hiermee onderscheidt het designlabel zich enorm met andere verlichtingsmerken. De lampen zijn ook allemaal al snel te herkennen aan de speciale ‘Lucide touch’. Bij het inrichten van je huis kan je dus zorgen voor binnen- en buitenverlichting die perfect samen matchen. Breng hiermee al jouw verlichting tot een bijzonder geheel.

Een bijzonder aanbod in Lucide lichtbronnen

Het zijn niet enkel de binnen en buitenlampen die Lucide verlichting tot een fenomenaal merk maken. Het designlabel biedt namelijk ook een compleet assortiment aan binnen de lichtbronnen. Steeds meer klanten vinden het belangrijk om energiezuinige en efficiënte verlichting te hebben in en rondom het huis. Met dit in het achterhoofd hebben de designers van Lucide zich ook gespecialiseerd in Ledlampen. Een echt onderscheidend en uniek product binnen het assortiment zijn de Lucide Led Filament lampen. Deze laatstgenoemde lampen zijn dan ook erg populair onder de klanten die op zoek zijn naar Ledverlichting.

Bekijk hier onze volledige Lucide lampen collectie eenvoudig online voor de beste deals

Lucide Illuminates your World

Dat de ontwerpen erg belangrijk zijn bij Lucide, dat is je inmiddels wel duidelijk geworden. Toch gaat het zeker niet alleen maar om het design. De merknaam Lucide is daarom ook zeer zorgvuldig uitgekozen door de eigenaren. Lucide staat namelijk voor: klaar, duidelijk, helder, stralend en licht. De naam is hierom ook niet zomaar gekozen, deze termen zijn namelijk erg belangrijk bij Lucide en dit houden ze ook zeker voor ogen. Het designlabel vindt het belangrijk om een breed assortiment te bieden met een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare en budgetvriendelijke prijs. Hierdoor kan jij genieten van een prachtig design, een interessante prijs en zeer mooie verlichting in en rondom je huis. Haal snel een echte eyecatcher in huis en steel de show met jouw lampen!

Verlichtingswinkel
Logo
Shopping cart